Lieve toekomstige β€˜schachten’,

Jullie staan op het punt een heel nieuw avontuur binnen de universiteit te beginnen, en wat is een betere manier om dit te doen dan deel te neen aan het Schachtenkonvent van de VBK! Zijn jullie benieuwd naar wat het betekent om schacht te zijn, of twijfel je nog over de volledige hernieuwde inwijding van de VBK? Wij geven jullie met veel plezier alle antwoorden en meer tijdens een onvergetelijke avond vol plezier, kennis en sfeer!
Wat kun je verwachten?

πŸ“š Informatieve sessies: We duiken samen in de eeuwenoude tradities, waarden en gebruiken van onze vereniging. Alles wat je altijd al wilde weten over de inwijding en schacht-zijn wordt hier uit de doeken gedaan.

πŸ‘₯ Medestudenten & leden van de VBK leren kennen: Dit is dΓ© kans om medestudenten en leden van VBK te ontmoeten! Zij delen hun ervaring en beantwoorden al je vragen, dus wees vooral niet verlegen!

πŸŽ‰ Plezier!: Na alle info sluiten we de avond af met onze kringavond waarbij natuurlijk een gratis vat of een lekker non-alcoholisch drankje niet kunnen ontbreken. Tijd om je toekomstige vrienden te leren kennen en samen een geweldige start van het academiejaar te maken!

Of je nu zeker bent dat je erbij wil horen, of nog wat twijfels hebt: kom langs! Breng gerust een vriend of vriendin mee als je dat fijner vindt want iedereen is welkom bij ons. Samen maken we er een legendarisch jaar van binnen de Biomedische Wetenschappen.
πŸ“… Wanneer en waar?
πŸ—“ Datum: 9 oktober 2024
πŸ•— Tijd: 20:00 uur
πŸ“ Locatie: Porter House, Stalhof 1
Heb je vragen?
Stuur ons gerust een bericht of mail naar: schachtentemmer@vbkgent.be. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een geweldig jaar van te maken!
Tot dan?

Met enthousiaste groetjes,

Isabeau, Aude-Margaux

Schachtenkonvent VBK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *