De start van het nieuwe academiejaar kan het soms overweldigend zijn voor de studenten van de Biomedische Wetenschappen. Daarom organiseert de VBK een Peter- en Meteravond, speciaal voor nieuwe studenten! Tijdens deze avond krijg je de kans om al je vragen te stellen over de inhoud van de vakken, de opleiding, studiemethodes, en nog veel meer.

Elke student wordt gekoppeld aan een peter of meter: ervaren studenten die graag hun kennis en ervaringen met jou delen. Of je nu advies zoekt over een specifiek vak, tips wil over hoe je je studies het beste kunt aanpakken, of simpelweg vragen hebt over het studentenleven—deze avond is dé perfecte gelegenheid om alles te bespreken! Ook na afloop van deze avond kan jij contact houden met je peter/meter voor moesten er tijdens het jaar vragen zijn.

Bovendien nodigen we je uit om na de Peter- en Meteravond nog even te blijven voor een ontspannende en leuke activiteit, georganiseerd door onze enthousiaste cultuurverantwoordelijke, Alies. Een perfecte manier om je medestudenten vanuit de opleiding beter te leren kennen en samen een mooie start van het academiejaar te maken!

Wat kan je verwachten?
• Een persoonlijke introductie tot je peter of meter.
• Een gezellige setting waar je al je vragen kunt stellen.
• Praktische tips om het academiejaar succesvol te starten.
• Kennismaking met medestudenten en smeden van vriendschappen

Ook als peter of meter kan je je inschrijven voor deze activiteit. Wil jij graag jouw kennis overbrengen aan de eerstejaars? Dan ben je zeker welkom om af te komen!

Hoe inschrijven?
via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeesBAi6s6…/viewform…

We hopen je te zien op deze informatieve en gezellige avond!

Peter- & meteravond + gezelschapsspelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *