Heb je je ooit al afgevraagd wat een cantus is en hoe dit in zijn werk gaat? Wel in week 2 op maandag 30 september opent VBK 1x zijn deuren om alle studenten die niet Lid zijn van een verenging kennis te laten maken met deze studentikoze activiteit vol gezang, gerstenat en andere ludieke aangelegenheden.
Voor degenen die dit concept nog niet kennen, hier is een korte uitleg: een cantus is een avond waarop we gezellig samen liedjes zingen, een drankje (alcoholisch of niet) drinken en vooral veel plezier hebben! (drinken is helemaal niet verplicht.)
Bij deze nodigen we jullie allemaal uit om het eens zelf te komen proberen! We beloven dat het een geweldige avond wordt. Een paar belangrijke mededelingen:
– Breng je eigen herbruikbare beker mee
– Bier / water is à volonté
– Wij voorzien een codex = boekje met de liedjes teksten
De cantus vindt plaats op maandag 30 september in de Karaoke (Stalhofstraat, tussen Porter House en Club Niche). Wij openen onze deuren om 20:00 en 20:30 klinkt het eerste lied. Om deel te nemen is inschrijving vereist.
Indien je nog vragen hebt twijfel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen op Facebook / instagram of ons een mail te sturen op: cantus@vbkgent.be
De prijzen zijn als volgt:
* Student BMW / VBK + bier: €10
* Student BMW / VBK + water: €4
* Er geldt een ecotaks van €1 als je geen herbruikbare beker hebt.
Inschrijven via: https://forms.gle/QYXGDm6pRuZwo5zZA

Dit is een gesloten cantus, externe verenigingen kunnen zich niet inschrijven.
We hopen jullie snel te zien! ;))
Het V.B.K. Praesidium 2024-25.

VBK’s Dummiecantus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *