Het eerste bachweekend wordt elk jaar georganiseerd door de Vlaamse Biomedische Kring. Dit weekend is bedoeld als kennismakingsweekend voor eerstejaarsstudenten van de biomedische wetenschappen. Door middel van verschillende activiteiten zal je jouw medestudenten beter leren kennen! Ieder jaar worden hier vriendschappen voor het leven gevormd.

Dit jaar zal het bachweekend plaatsvinden in Beringen, op wandelafstand van de mijnsite. We zullen vrijdagnamiddag (wanneer de lessen gedaan zijn) gezamenlijk met de trein naar Beringen gaan. Daar verblijven we 2 nachten. Zondagvoormiddag nemen we de trein terug, zodat we rond de middag terug in Gent zijn.

Dit weekend kost slechts €50, en hierin is inbegrepen:

  • vervoer van Gent naar het verblijf en terug
  • verblijf
  • eten en drinken
  • activiteiten

Indien je nog vragen hebt over het weekend, of als er informatie is waarvan we op de hoogte gebracht moeten worden, kan je altijd contact opnemen met Wout Van Acker. Hij is zowel te bereiken via messenger, als op mail via vice@vbkgent.be, als telefonisch op +32 476 34 31 33.

Voor de start van het bachweekend zullen we nog contact opnemen om de laatste richtlijnen richtlijnen te delen, zoals verzamel uur in station, nodige bagage, …

Wij hebben alvast zin om er weer een top-editie van te maken, en dit jaar nog iets specialer want wij vieren dat de opleiding en dus ook onze kring 25 jaar bestaat! Hopelijk zien we jou ook op 4 oktober in Gent-Sint-Pieters met jouw valies:)

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrWzBOCI7XD3jDHCy9lpqCLm2lA3Z849AUDIgASPCBsg6oAA/viewform

Eerste Bachelorweekend 2024-2025

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *